Cazul Marian Cozma: Procurorii au cerut inchisoare pe viata! Szojka a reactionat violent


Scene incredibile la Judecatoria Veszprem, unde sunt judecati vinovatii pentru moartea handbalistului Marian Cozma.
Szojka a reactionat violent
In cursul diminetii de astazi, procurorul de caz, Sarosi Dora, a sustinut pledoaria de final, anuntand schimbarea incadrarii faptelor savarsite de principalii vinovati: Raffael Sandor, Nemeth Gyozo si Szojka Ivan.
Astfel, cei trei sint acuzati de omor in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma si tentativa de omor in cazul ranirii lui Ivan Pesic. Pentru primii doi, procurorul a cerut pedeapsa cu inchisoare pe viata, insa nu a mai putut continua, fiindca Ivan Szojka si-a iesit din minti.
A inceput sa urle si sa o injure pe doamna procuror, dar si pe judecatorul Nemeth Balazs. “Voi sunteti orbi. Nu ati ascultat ce au zis martorii, nu ati vazut inregistrarile video? Nici nu eram prin preajma celor doi. Nu am omorat pe nimeni, sunt nevinovat”, a tipat Szojka. Rudele lui Stojka au inceput un intreg scandal in sala de judecata.
A fost nevoie de interventia mascatilor, care l-au scos pe Szojka din sala si l-au dus in celula. Judecatorul a cerut o pauza de 30 de minute, timp in care sala sa fie golita, iar rudelor inculpatilor sa li se interzica accesul in sala.
Pentru ceilalti patru inculpati din acest caz, Bihari Csaba, Pal Gabor, Antalik Laszlo si concubina acestuia, procurorul a cerut pedeapsa maima pentru ultraj si complicitate la omor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s