Vali Vijelie se pare că a “răpit-o” pe amanta sa, Ionela.


Supărat nevoie mare, artistul a mers pe o strada din sectorul 4, unde Ionela lucrează într-un salon de înfrumuseţare, şi a făcut scandal. Vali a lovit cu pumnii şi picioarele în uşă şi a speriat clienţii.

În interior se afla şi Ionela pe care şeful acesteia a luat-o şi a băgat-o într-o maşină. Cântăreţul împreună cu patru bărbaţi s-au pus în faţa autoturismului, Vali a sărit pe capotă şi a spart parbrizul. Ulterior el a scos-o pe femeie din autoturism, a luat-o cu forţa, a băgat-o în maşină sa şi s-a făcut nevăzut.

Rudele fetei au mers la secţia 26 de Poliţie din Capitală şi au reclamat întreg incidentul. În prezent nimeni nu ştie unde sunt cei doi, iar familia tinerei nu a plecat încă de la poliţie şi aşteaptă rezolvarea cazului.

Din primele informaţii  se pare că poliţia a luat legătura telefonic cu tânăra  care nu a confirmat că  a fost răpită de Vali. În această seară cântăreţul este aşteptat la secţia 26 de Poliţie unde va trebui să dea declaraţii cu privire la faptele sale din cursul zilei de astăzi.

Riscă ani grei de închisoare

Conform Codului Penal răpirea se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani. Se pare că manelistul a fost orbit de iubire şi nu a suportat gândul că este părăsit aşa că nu s-a mai gândit că poate sta după gratii chiar şi 10 ani. Pe lângă acuzaţiile de răpire lui Vali Vijelie i se poate face dosar pentru distrugere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s