Inna, luată la mişto de jurnaliştii de la “The Guardian”! Vezi aici ce au scris despre româncă!


Succesul internaţional al Innei i-a făcut invidioşi pe britanici. Jurnaliştii de la “The Guardian” au scris un material în care o ironizează pe artista din România.

inna

“Inna este, din punct de vedere al poziţiei în topuri, ‘unul dintre cele mai bune produse de export ale României’, care (trageţi aer în piept) a vândut peste un milion de discuri la nivel mondial, a devansat-o pe Kesha din poziţia de numărul 1 în topul US Billboard, a câştigat 21 de premii şi a apărut pe copertele a peste 30 de reviste din Europa, a avut 150 de milioane de vizualizări pe youtube, şi are peste două milioane de prieteni pe Facebook”, au scris ziariştii.

Cântăreaţa e luată la mişto, ea fiind comparată cu o zână. “Din păcate, Inna nu are o pălărie ţuguiată, nici nu îşi cântă melodiile îmbrăcată în costumaţie de zână în timp ce merge pe un monociclu”, au continuat englezii.

Materialul din “The Guardian” continuă cu câteva idei de meserii pe care Inna le-ar putea avea, dacă va renunţa la muzică. Aceştia scriu că ea ar putea avea un job în administraţie publică, pentru că ştie trei limbi străine (“Dacă nu cumva acestea sunt portugheza, swahili şi galeza”), ar putea face înot sau ar putea reveni în domeniul imobiliar, făcând referire la câteva date preluate din CV-ul ei.

“Lucrurile sunt si mai interesante, la piesa care da titlul albumului, care sugereaza o atmosfera de Ibiza si putin David Guetta – asta daca suntem generosi. Partea cu ‘la la la’ pare cantata de un chelner sexy care s-a pierdut si el prin cadru. In mod ciudat, cu chitara cu tot, melodia nu e rea pentru un techno de Castilia”, au completat ziariştii, care au încheiat “La mai mare, cântăreaţă de succes din România, care mai eşti şi agent imobiliar”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s