Videoclip LuKone feat deMoga – “Allemasse”


“Allemasse” (“I let myself down”) este single-ul de debut al unui nou proiect muzical romanesc: o colaborare inedita intre LuKone (DJ) si deMoga (voce), doi producatori axati pana in prezent pe stiluri muzicale complet diferite.

LuKone, pe numele sau real Vlad Lucan, se numara printre artistii care au infiintat casa de productie Okapi Sound. Impreuna cu Mitza formeaza echipa Agresiv, “vinovata” de numeroase hituri ale celor mai in voga artisti hip-hop romani: Guess Who (“Locul Potrivit”, “Manifest” ), Grasu XXL (“Azi NU”, “Prea mult fum” ), Spike (“Realitate” ), Maximilian (“Dragoste Nebuna” ) etc.

Piesa este interpretata de deMoga (Marius Moga), compozitor si cantaret axat in special pe muzica pop. El a declarat referitor la colaborarea cu Vlad:

“Suntem doi producatori din doua zone diferite: din urban hip-hop, respectiv pop, si se simte in piesa aceasta dualitate: nu este nici prea comerciala, nici prea underground, prea dark… Vlad a venit la mine cu mai multe beaturi, dar cel de la Allemasse mi-a placut cel mai mult, asa ca am facut linia melodica, am produs impreuna piesa.”

Va invit sa vedeti clipul si sa ne spuneti cum vi se pare. happy  Enjoy!


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s