Giani Deli Iorga este Criminalul de la Cernavoda – el i-a ucis pe parintii Gabrielei!


Politistii au inceput sa rezolve misterul triplei crime de la Cernavoda. Cel arestat nu este insa sotul femeii inecate in Dunare!
Giani Deli Iorga este Criminalul de la Cernavoda - el i-a ucis pe  parintii Gabrielei!  

Prietenul lui Bogdan Mitu, sotul tinerei inecate in Dunare si ai carei parinti au fost omorati, a fost dus, miercuri seara, de la sediul Politiei din Cernavoda, unde a fost audiat ca principal suspect in cazul uciderii parintilor fetei, la locuinta victimelor, pentru reconstituirea asasinatelor.
Conform unor surse judiciare, Gheorghe Deli-Iorga, prietenul lui Bogdan Mitu, care a recunoscut ca i-a ucis pe parintii tinerei inecate in Dunare, a fost dus la locuinta sotilor Garoafa, unde a avut loc dublul asasinat.
Potrivit acelorasi surse, dupa reconstituire barbatul va fi dus din nou la audieri la sediul Politiei Cernavoda.
Gheorghe Deli-Iorga, prietenul lui Bogdan Mitu, a fost audiat, miercuri seara, la Politia Cernevoda, declarand ca i-a ucis pe parintii tinerei inecate in Dunare.
“Este principal suspect al anchetatorilor. El si-a recunoscut savarsirea faptei, dar declaratiile lui trebuie probate. El s-a aflat de la inceput in cercul de suspecti si pana acum politistii au stabilit ca acesta chiar a lipsit cateva ore de la serviciu in data de 3 ianuarie, ziua in care a avut loc dublul asasinat”, a declarat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Valentin Stefan.
Conform unor surse judiciare, Gheorghe Deli-Iorga le-a spus anchetatorilor ca a mers la parintii fetei pentru ca acestia sa o convinga sa nu divorteze de Bogdan Mitu. Pentru ca si parintii fetei doreau divortul, intre acestia si Deli-Iorga a izbucnit o cearta.
Deli-Iorga le-a spus politistilor ca tatal Gabrielei Mitu l-ar fi amenintat cu un cutit, iar el i-a luat cutitul din mana si l-a injughiat. Ulterior, Deli-Iorga a ucis-o si pe mama fetei.
Advertisements

2 comments on “Giani Deli Iorga este Criminalul de la Cernavoda – el i-a ucis pe parintii Gabrielei!

  1. Pingback: Giani Deli Iorga este Criminalul de la Cernavoda – el i-a ucis pe parintii Gabrielei! - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s