Răfuieli cu focuri de armă între interlopi într-o cafenea.


In jurul prânzului, un individ necunoscut a intrat într-o cafenea din centrul oraşului Piatra Neamţ şi a tras focuri de armă asupra a două persoane.

Împuşcături la Piatra Neamţ

A fost o solicitare pentru persoane împuşcate. Una dintre persoane a fost adusă de un prim echipaj al Poliţiei, cealaltă a fosta dusă de un echipaj de-al nostru cu medic. Era în stop cardio-respirator, multiple plăgi în torace, abdomen. S-au refăcut toate manevrele de resuscitare. Din păcate, fără succes. Pacientul a fost declarat decedat”.

Cealaltă victimă, mai exact fratele decedatului, împuşcată în abdomen, este într-o stare stabilă.Poliţiştii au deja şi un suspect, cel mai probabil acesta face parte dintr-o bandă rivală celor doi fraţi împuşcaţi. Din primele informatii, se pare că este vorba despre Cristian Chilat, zis Falau, în vârstă de 38 de ani, care a mai fost implicat şi în alte incidente

La fata locului s-a deplasat şi secretarul de stat Dan-Valentin Fătuloiu, fost Inspector General al Poliţiei Române în perioada 2005 – 2007, care a deplâns faptul ca au fost puţi în liberatate o parte dintre cei implicaţi în incident, considerând că atât Parchetul General, cât şi CSM ar trebui sa facă o evaluare (“vedem dacă e nevoie să modificăm legea”), “pentru că oamenii plătesc pentru securitatea lor şi nu o primesc”.

Advertisements

2 comments on “Răfuieli cu focuri de armă între interlopi într-o cafenea.

  1. Pingback: Răfuieli cu focuri de armă între interlopi într-o cafenea. - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s