Şocant! Tânără de 16 ani cu sâni de 8 kg până la buric


Xiao Wei a renunţat la sânii giganţi, în timp ce manechinul brazilian Sheyla Hershey şi-a făcut opt operaţii pentru a-i mări

Xiao Wei a renunţat la sânii giganţi, în timp ce manechinul brazilian Sheyla Hershey şi-a făcut opt operaţii pentru a-i mări

O adolescentă din China a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de reducere a sânilor imenşi, care îi făceau viaţa un chin.

Visul oricărei femei de a avea sâni mari s-a transformat în coşmar pentru Xiao Wei, în vârstă de 16 ani. Până şi medicii la care tânăra a apelat au rămas şocaţi de dimensiunea bustului ei.

Sânii avea peste opt kilograme şi atârnau până la buric. Din cauza lor, adolescenta era mai tot timpul obosită şi avea probleme mari la coloana vertebrală.

În timpul operaţiei, care a durat şapte ore, chirurgii i-au tăiat 1,2 kg din fiecare sân şi apoi i-au făcut un lifting.

Xiao Wei a povestit că sânii au început să-i crească foarte mult începând cu iulie 2009, însă nu a spus nimănui acest lucru de ruşine. În septembrie, sora sa i-a descoperit secretul, aşa că familia a început să caute leac prin spitalele din provincia Hainan, însă niciun doctor nu a putut s-o ajute.

Într-un final, tânăra a fost diagnosticată cu macromastie de către experţii de la Spitalul pentru Femei şi Copii pe 29 iulie 2010 şi operată o săptămână mai târziu.

Advertisements

2 comments on “Şocant! Tânără de 16 ani cu sâni de 8 kg până la buric

  1. Vai doamne asa ceva nu am mai vazut pana acum………shi eu care ma plang ca am sanii mari……..nu pot sa cred ca aceasta fata a putut sa ii suporte avand in vedere ca erau pana la buric………ii urez sanatate si avand in vedere ca este craciunul peste vreo o saptamana ”UN CRACIUN FERICIT”

  2. Just stumbled upon your website while doing a Google search. Great info BTW.. Thank you for posting this, It’s just what I was browsing on bing. I’d very much rather hear opinions from an individual, rather than a corporate web page, that’s why I like blogs so much. Thanks! An increase in An increase in Amazing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s