Dacă browser-ele de Internet ar fi femei, pe care ai “naviga”?


Aşadar, pe ce browser de sex feminin ai “naviga”? Iată o scurtă descriere care, sper, te va ajuta să te orientezi.

Internet Explorer

Internet ExplorerInternet Explorer womanPrima femeie din viaţa ta, în majoritatea cazurilor departe de ideal – o relaţie provizorie, de scurtă durată, la modul “hai să îmi fac prietenă ca să nu râdă amicii că stau singur cuc“. Mai grav este când rămâi cu ea din cauză că nu eşti în stare sau ţi-e teamă să cauţi ceva mai bun.

Nu puteam omite nici cazul foarte des întâlnit când prima femeie este una cu moravuri uşoare. Aceasta necesită multă precauţie: are o grămadă de bug-uri şi probleme de securitate, aşa că ar fi bine să te protejezi cât mai bine cu putinţă.

Firefox

Femeia de care te îndrăgosteşti şi cu care ai vrea să îţi petreci tot restul vieţii. Doar că nici ea nu este perfectă, în ciuda dotărilor de la mama natură. Uneori e leneşă, iar alteori te dezamăgeşte cu crash-uri din senin. Trecând însă peste micile ei defecte, vulpiţa de foc pare să fie alegerea potrivită în intervalul 25 – 35 de ani.

FirefoxFirefox woman

Opera

Escapada pe care ai trăit-o în concediul din ţinuturile nordice. Ţi-a plăcut mult însă odată ajuns acasă, îţi dai seama că e o relaţie prea complicată şi revii în braţele iubitoarei tale soţii.

OperaOpera girl

Safari

Femeia sălbatică, atractivă, de cursă lungă, dar care însă nu se potriveşte oricui şi la orice ţinută. Dacă vrei ca lumea să te invidieze, nu te afişa cu ea fără să ai şi un Macbook alături. În caz contrar, vei fi privit ca un amator de dame de companie. Măcar sunt de lux, nu ca Internet Explorer.

SafariSafari woman

Chrome

Este o apariţie mereu surprinzătoare care te atrage ca un magnet. Arată trăznet şi ai impresia că îţi poate oferi totul, dar pe măsură ce timpul trece îţi dai seama că e o pierdere de vreme. Se mişcă bine în pat, fără să-ţi ofere însă prea multe opţiuni în afară de poziţia clasică.

ChromeChrome girl

Bonus – Netscape Navigator

Pentru cei cu gusturi mai dubioase. Netscape este o babetă fără dinţi şi care evident s-a retras de mult din activitate. Cu toate acestea, mai are o mână de admiratori din aceeaşi generaţie cu ea. Admiratori care la acea vreme nu aveau de ales decât între ea şi Internet Explorer. Majoritatea a ales atunci Internet Explorer.

Netscape NavigatorNetscape Navigator old woman

Advertisements

One comment on “Dacă browser-ele de Internet ar fi femei, pe care ai “naviga”?

  1. Pingback: Dacă browser-ele de Internet ar fi femei, pe care ai “naviga”? - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s