Afaceristul Adrian Tărău a fost iubirea secretă a Mădălinei Manole


Miliardarul Adrian Tărău a iubit-o pe Mădălina Manole încă din adolescenţă şi a fost atât de fascinat de faptul că a cunoscut-o acum cinci ani, în America, încât s-a îndrăgostit teribil de ea. Mădălina a abandonat călătoria în scop artistic în Lumea Nouă şi, cucerită fiind de Adrian, a rămas pentru ceva vreme cu el.

În scurt timp, de la înălţimea impunătoarei sale rezidenţe din Chicago, Adrian Tărău a dorit ca Mădălina să devină soţia lui. I-a pus totul la picioare, financiar vorbind. Mădălina, însă, se gândea la toalete de scenă, la relansări artistice, la discuri. Adrian a vrut să întemeieze o familie cu ea în America, eventual să aibă o proprietate la Monte Carlo, dar vizitele în România să fie mai rare.

Mădălina Manole a crezut însă mai mult în steaua ei artistică, aşa că relaţia s-a rupt. Ulterior, “fata cu părul de foc” s-a căsătorit cu inginerul de sunet Mircea Petru şi i-a dăruit acestuia un copil. În urmă cu o săptămână, Mădălina a considerat a simţit că trebuie să vegheze din altă parte

Adrian Tărău este prieten cu Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi s-a sinucis.

Omul de afaceri Adrian Tărău este prieten cu Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, iar Bahmu are numai cuvinte de laud[ la adresa acestuia.

“Totul s-a petrecut în SUA când Mădălina a venit să cânte pentru comunitatea românilor stabiliţi acolo. El este prieten cu noi, s-au întâlnit acolo şi s-au plăcut. Atunci era necăsătorit, avea o situaţie materială extraordinară, era mult mai frumos decât Şerban şi Mircea. El un tip de gaşcă, râzi mereu cu el”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, aseară, în emisiunea “Agentul VIP”, precizând că scandalul izbucnit între părinţii regretatei Mădălina Manole şi soţul acestuia, Mircea Petru, este “o ţigănie maximă”.

“Dau vina unii pe alţii, e urât, nici nu s-a răcit bine săraca şi au început scandalul. Nu fac altceva decât să îi strice mitul. E păcat ce se întâmpla şi am impresia că ambele părţi ascund ceva”, a spus Bahmu.

Advertisements

One comment on “Afaceristul Adrian Tărău a fost iubirea secretă a Mădălinei Manole

  1. Pingback: Afaceristul Adrian Tărău a fost iubirea secretă a Mădălinei Manole - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s