Manelist de 11 ani, star internaţional


Are doar 11 ani, dar s-a impus deja in lumea manelelor, iar acum işi incepe cariera in cinematografie. El este Lele, tanărul care a făcut senzaţie in urmă cu cateva săptămâni, cand a lansat prima manea pe versurile lui Corneliu Vadim Tudor.

Robert Drumuş, alias manelistul Lele, s-a lansat în cariera de actor

Filmul în care puştiul are un rol principal e, de fapt, un scurtmetraj şi se numeşte “Muzica în sânge”, regia fiind semnată de Alexandru Mavrodineanu. Lele, Robert Drumuş – pe numele său real, le dă replica câtorva actori consacraţi, precum Andi Vasluianu sau Dorotheea Petre.

Pelicula, care a câştigat deja în România titlul de “Cel mai bun scurtmetraj al anului”, la Festivalul Next, este produsă de Strada Film, aceeaşi casă care a realizat lungmetrajul “Eu când vreau să fluier, fluier”.

Următorul pas ar fi recunoaşterea internaţională. În acest sens, producţia a fost deja nominalizată la marele premiu al festivalului de la Clermont-Fernand, Franţa.

În film apare şi managerul puştiului, Dan Bursuc, care, la fel ca în realitate, joacă rolul descoperitorului de talente. El îl ia sub aripa lui ocrotitoare pe Lele.

Advertisements

One comment on “Manelist de 11 ani, star internaţional

  1. Pingback: Manelist de 11 ani, star internaţional - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s