Mădălina Manole a murit…………..Madalina Manole a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani

Artista Mădălina Manole a murit, miercuri dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.

Mădălina Manole i-a lăsat un mesaj de adio soţului său, pe telefonul mobil, în care îşi exprima regretul cu privire la gestul ei. În mesaj, artista ar fi scris că ştie că este iubită, dar nu se mai simte frumoasă, susţin surse judiciare citate de Mediafax.

Soţul ei a declarat anchetatorilor că marţi seară s-au culcat împreună, în jurul orei 01.00 noaptea şi că nu se întâmplase nimic deosebit, care să îl facă să bănuiască ceea ce avea să urmeze.

Potrivit IPJ Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

Parchetul a confirmat faptul că ipoteza pe care lucrează este aceea a sinuciderii artistei: “în urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.” – se arată în comunicatul oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Medicii de la IML vor efectua necropsia asupra trupului Mădălinei Manole, joi, ca şi examene toxicologice. Autopsia va stabili cu exactitate cauza morţii sale.

Iniţial s-au ridicat unele întrebări asupra cauzelor morţii, având în vedere faptul că artista a fost găsită de soţul ei pe holul casei, într-o baltă de sânge, cu o lovitură la cap. Se pare că lângă trupul ei s-a găsit o sticlă de insecticid.

Doctorul Hanibal Dumitraşcu subliniază chiar faptul că nu este uzual ca un sinucigaş să opteze pentru a-şi transmite ultimul mesaj pe SMS, în loc să lase un bilet. Avocatul Mariana Ştefan a avansat chiar ipoteza că cineva ar fi putut trimite respectivul SMS de pe telefonul artistei pentru a-şi fabrica un alibi.

Soţul artistei va fi, în orice caz, audiat de procuri.

Există totuşi unele zvonuri conform cărora artista ar fi avut o tentativă de sinucidere şi în urmă cu trei săptămâni.

De altfel, artista şi-a amânat lansarea albumului, programată în primăvară, din cauza unor probleme de sănătate. Totuşi, în ultimul său interviu, artista declara că se simte o artistă împlinită şi o femeie şi o mamă fericită.

Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s