Consiliera ministrului Educaţiei, Melania Mandas Vergu, a fost demisă


 Ministrul Educaţiei a semnat  eliberarea din funcţie a consilierului Melania Mandas Vergu

Potrivit reprezent anţilor Ministerului Educaţiei, ministrul Daniel Petru Funeriu, prin OMECTS nr. 4035, din data de 3 iunie 2010, a dispus eliberarea din funcţie a consilierului personal Melania Mandas Vergu, începând cu data de 3 iunie 2010.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, i-a cerut joi demisia consilierei sale, Melania Mandas Vergu, potrivit unor surse oficiale, după scandalul în care aceasta era acuzată că s-a folosit de funcţie în afacerile personale. Melania Mandas Vergu a declarat joi, însă, că încă nu a luat o decizie în acest sens, pentru că mai are la dispoziţie 15 zile, şi că este subiectul unei campanii de manipulare prin presă.

După ce Melania Mandas Vergu s-a folosit de funcţia sa în Ministerul Educaţiei în afacerile personale, care presupuneau derularea unui proiect în valoare de patru milioane de euro, aceasta a recunoscut, de asemenea, că şi-a renovat locuinţa cu bani de la Ministerul Educaţiei.

Pentru proiectul respectiv s-a primit deja o tranşă de 1,5 milioane de lei. Mandas Vergu explică pe ce i-a cheltuit: “pe dotări, toţi membrii echipei de management, şi cei care vor urma vor primi laptopuri, telefoane mobile. Am luat un server pe care pun site-ul şi este site-ul acestui proiect”. Întrebată dacă s-a renovat şi sediul firmei din banii respectivi, consiliera a răspuns: “S-a reamenajat sediul, da! Sediu care este şi locuinţa mea, dată în locaţie prin Registrul Comerţului”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s