Cătălin Botezatu se insoara ………………..


Cătălin Botezatu va fi protagonistul unei emisiuni care a făcut valuri peste tot în lume. În vara aceasta, Bote îşi va căuta sufletul-pereche la Antena 1, unde nu mai puţin de 22 de femei se vor lupta pentru a-i cuceri inima celui mai râvnit burlac din România.

“Sunt onorat pentru că am fost ales să trăiesc această experienţă. Voi face parte dintr-un show care a depăşit în rating toate emisiunile din America!” a declarat Cătălin Botezatu.

Filmările au început deja şi totul pare desprins dintr-un basm al vremurilor noastre. Cătălin Botezatu a pornit spre cele 22 pretendente nu pe un cal alb, ci cu mulţi cai sub capotă. Un extraordinar Ferrari roşu l-a ajutat pe Bote să ajungă la locul întâlnirii cu superbele fete. “Totul este pe calapodul meu. Vorbim de lux, de femei superbe, de maşini glam şi hoteluri luxoase! Vom filma în cele mai exotice locuri din lume. Tot ceea ce şi-ar dori şi Bianca” a completat designerul, înţepând-o subtil pe asistenta lui Capatos.

Bianca nu a rămas datoare şi i-a replicat lui Bote că nu contează unde eşti atât timp cât îţi petreci timpul alături de persoana iubită.

“Dacă eşti cu persoana iubită, ce mai contează unde eşti. Deocamdată nu sunt la nicio “Miss perfect”, deci nu sunt în nicio cautare”, a replicat Bianca, la “Un Show păcătos” Întrebată dacă îi este teamă de cele 22 de fete care se luptă pentru inima lui Bote, Bianca a replicat “pe mine concurenţa mă face mai bună” lucru care nu l-a lăsat indiferent pe designer: “Bună de gură, sau de ce?” a întrebat-o acesta lansând o serie de replici, cei doi tachinându-se sub ochii moderatorului Dan Capatos. Cătălin Botezatu a explicat că va filma noua emisiune în 11 dintre cele mai romantice şi exotice locuri din lume “Voi filma în cele mai exotice şi romantice locuri din lume. Toate locurile pe care Bianca ar vrea să le vadă” dar Bianca nu s-a lăsat intimidată “Nu contează unde se duce, important e unde se întoarce de fiecare dată” a spus ea lăsând să se înţeleagă faptul că designerul s-ar întoarce oricând în braţele ei. Cătălin a vorbit şi despre femeile care se vor lupta pentru inima lui, femei care vin din domenii diferite de interes, cu diverse calităţi fizice şi a spus că producătorii emisiunii au ales chiar o tânără blondă, care are 1,90 m şi care îi seamănă Biancăi, dar a ţinut să precizeze că “Bianca este unică”. Creatorul de modă a profitat de faptul că se află în platoul emisiunii “Un show păcătos” pentru a-şi lansa parfumul pentru femei intitulat “B” şi a ţinut să precizeze că iniţiala vine de la Botezatu şi că Bianca este prima femeie care are un astfel de parfum, oferindu-i-l în direct “Primul parfum i-l ofer Biancăi pe care nu o sărut pentru că datorită contractului nu am voie să sărut decât femeile din emisiune” a precizat el pupând-o pe obraz.

One comment on “Cătălin Botezatu se insoara ………………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s