PETIŢIE ONLINE: Menţineţi indemnizaţia pentru mame la 85% din venit.


Indemnizaţia pentru creşterea copilului ar putea fi micşorată la 600 de lei, în condiţiile în care acum este de 85% din media veniturilor mamei (sau a tatălui) pe ultimele 12 luni. REALITATEA.NET şi REALITATEA TV vă invită să semnaţi o petiţie pentru menţinerea actualului nivel al îndemnizaţiei.

http://www.realitatea.net/petitie-online–mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc–din-venit–semneaza-aici_713324_semneaza.html

Advertisements

5 comments on “PETIŢIE ONLINE: Menţineţi indemnizaţia pentru mame la 85% din venit.

  1. Avem doi copilasi gemeni.Ii multumim lui DUMNEZEU din toata inima ca ni i-a dat.Necesitatile sunt foarte mari si in conditiile in care indemnizatia este de 85% din salariu.Sotul nu are nici un venit( “de cand a batut criza la usa”), in concluzie traim din aceasta indemnizatie pentru copii.
    Faptul ca se vor concedia din invatamant atatia profesori , deoarece inainte de a intra in concediu de crestere copii am lucrat ca profesor suplinitor 20 de ani, nu-mi deschide nici o perspectiva in a putea reveni la catedra fara nici o problema.
    Cat de optimisti putem sa ne gandim la viitorul acestor minuni care au venit pe lume nestiind ca isi va “bate criza economica joc de ei”. N ici noi nu am putut prezice viitorul nostru cand ne-am angajat in aceasta mare responsabilitate de a da nastere acestor minunati copii si vrem sa-i crestem frumos.

  2. Hello, sry for my bad english but Ih ave observed your web page and would say that I locate your posts great since they have give me new suggestions and new aspects. Many thanks for this details.. Just thought I’d drop you a line to tell you your site really rocks! I have been looking for this sort of information for a long time. A lot more Additional Added.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s