Cel mai influent sarut lesbi al deceniului: Lady Gaga & Heather Cassils


Un sarut dintr-un videoclip poate face istorie. Cu atat mai mult daca se intampla intre persoane de acelasi sex, dintre care una e cea mai celebra cantareata a momentului.
Un sarut lesbi dintr-un videoclip celebru poate face cat o mie de marsuri impotriva discriminarii. Mai ales daca scena se petrece in curtea unei inchisori si se bazeaza pe atractie, nu pe violenta, iar una din protagoniste este lesbiana, nu o actrita care joaca rolul uneia.
Un sarut cu Lady GaGa poate face dintr-un corp o voce de luat in seama, dintr-o obscura lesbiana o artista care merita atentie.
Un sarut cu Lady GaGa care poate face istorie i se datoreaza in mare masura lui Heather Cassils, cea care joaca rolul prietenei ei din inchisoare in videoclipul TELEPHONE.

Teoretic, pentru un videoclip de succes e nevoie de un artist celebru, un regizor bun, o poveste inedita cu potential cinematic, o serie de costume senzationale, si o figuratie nimerita. Cand vine vorba, insa, de filmat scena unui sarut, castingul e extrem de important. Iar omul potrivit, la momentul potrivit, e greu de gasit.
Asta, bineinteles, daca se doreste ca imaginea sa transmita publicului mai mult decat o secunda de senzualitate.
Pentru inspiratia de a-si alege partenera de sarut, Lady GaGa merita felicitari.

Heather Cassils n-a fost niciodata fan Lady GaGa, insa, a apreciat felul in care isi construieste reprezentatiile scenice, referintele culturale feministe din spectacolele ei si faptul ca e diferita fata de toti ceilalti artisti care se afla in topurile muzicale in ultima vreme.
A studiat la Ecole Nationale Superieur des Beaux Arts din Paris, a facut un curs de arte si design la o universitate din Halifax si are un masterat in Art and Integrated media, la California Institute of the Arts din Los Angeles.
Locuieste in Los Angeles, unde se implica in tot felul de proiecte ca artist vizual.
A expus pana acum lucrari (picturi, instalatii) la galerii din SUA, Anglia, Franta, Italia, Austria.
Cel mai recent proiect al sau se numeste “Tiresias” – performance inclus in programul Los Angeles Contemporary Exhibitions.

Advertisements

4 comments on “Cel mai influent sarut lesbi al deceniului: Lady Gaga & Heather Cassils

  1. An Ultra Higher Efficiency search that tends to make the Solo-Baric® L7 genuinely a statement item. The cone offers you deeper and stronger bass at greater listening levels with less distortion due to a smaller amount tendency to flex. Simply because, when a woofer cone flexes, there is a reduction of output. This decline of output translates into much less bass.

  2. Hi,

    I have a question for the webmaster/admin here at rafaelos.wordpress.com.

    Can I use part of the information from this blog post above if I give a backlink back to your site?

    Thanks,
    Mark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s