Aerosmith va cânta în premieră la Bucureşti pe 18 iunie


Aerosmith vine la Bucureşti  / FOTO: pennlive.com

Celebra trupă rock americană Aerosmith va susţine în premieră un concert în România, la Bucureşti, pe 18 iunie, în cadrul primului turneu european după o absenţă de trei ani de pe continent, potrivit site-ului oficial al trupei.

Biletele, care vor fi puse în vânzare începând de vineri, vor avea preţuri de 140, 190, 330 şi 590 de lei. Organizatorii evenimentului estimează că apetitul fanilor pentru bilete va depăşi capacitatea locului pregătit pentru concert.

Înaintea evenimentului din Capitală, Aerosmith va cânta la Londra, pe 15 iunie, iar de la Bucureşti va pleca la Atena.

Organizarea acestui turneu pare să fi pus capăt scandalului care a măcinat trupa în ultima perioadă, când s-a avansat chiar ideea că, din pricina neînţelegerilor cu solistul Steven Tyler, ceilalţi membri ai formaţiei ar căuta un înlocuitor pentru acesta.

Trupa americană Aerosmith, înfiinţată la începutul anilor ’70, îi are în componenţă pe Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (toboşar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se află hit-uri ca “I Don’t Want to Miss a Thing”, “Pink”, “Crazy”, “Cryin”” sau “Janie’s Got a Gun”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s