Simona Gherghe, bătută cu pumnii şi cu scândura în copilărie!


Image1204-1311(TV20)

Prezentatoarea Observatorului a povestit pe blogul său o experienţă traumatizantă din copilărie.

Simona a visat de mică să devină gimnastă, ea admirând-o foarte mult pe Nadia. Visul său a fost spulberat de antrenorii cu care a lucrat, care au lovit-o, şi au făcut-o să trăiască un adevărat coşmar.

“Dar până să ajung acolo, a fost prima zi de şcoală. Şi prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog. […] Era prima întâlnire şi, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării…
– Aici nu ne relaxăm!”, a scris Simona.

“Am ştiut, atunci, că n-o să fiu niciodată Nadia. Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza. Şi nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică. Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii  nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, rememorează ştirista de la Antena 1.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s