Klaus Johannis, acuzat de de furt din banii publici


Vicepresedintele PDL Cornel Stirbet a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, a “furat din banii publici” si acuza Curtea de Conturi ca “inchide ochii” la descarcarile de gestiune ale Primariei Sibiu.

Problema domnului Klaus Johannis cu decizia de incompatibilitate pe care a dezvaluit-o Agentia Nationala de Integritate (ANI) este cea mai mica pe care o are acesta, desi, daca s-ar merge pana la capat, ar trebui suspendat din functie. Lui Johannis ar trebui sa i se traga de la lucruri mult mai grave, cum ar fi furtul din bani publici”, a declarat Stirbet, intr-o conferinta de presa la Sibiu.

Deputatul democrat-liberal sustine ca edilul Sibiului se face vinovat de aceste lucruri “ pentru ca nu a controlat ceea ce se intampla in societatile din subordinea Consiliului Local, unde s-au facut licitatii trucate si au fost vandute fostele centrale termice“.

Stirbet a adus acuzatii si Curtii de Conturi, institutie despre care sustine ca „a inchis ochii” la descarcrile de gestiune ale Primariei. “ Daca sunetm prieteni cu directorul de la Curtea de Conturi, la descarcarile de gestiune acesta mai inchide ochii, isi mai construieste apoi un bloc intr-un parc…“, a mai afirmat Stirbet, citat de NewsIn.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a refuzat sa comenteze acuzatiile lui Cornel Stirbet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s