Oameni îngropaţi de vii sau înecaţi, victimele unui grup infracţional cercetat de DIICOT. Atenţie, imagini şocante!


Mai multe persoane sunt cercetate de procurorii DIICOT, după ce mai multe unităţi de combatere a crimei organizate, ofiţeri DGIPI şi SRI au strâns probe care arată că acestea au ucis cel puţin patru oameni pentru a şterge urmele unor afaceri ilegale cu file CEC sau bilete la ordin fară acoperiere.

Potrivit DIICOT,  există informaţii care arată că şi alte persoane, foşti membrii ai grupării, ar putea să fi fost ucise de cei cercetaţi.

Gruparea acţiona în localităţile Constanţa, Ialomiţa şi Bucureşti. Membrii grupării foloseau, pentru săvârşirea infracţiunilor, persoane racolate în acest scop, pe numele cărora erau înfiinţate societăţile comerciale, care primeau toate indicaţiile privind modul de acţiune, iar după ce îşi îndeplineau rolul, erau eliminate. Până în prezent au fost identificate 4 victime, ucise prin cruzimi de  către membrii grupului, în perioada 2006-2008. Astfel, după ce erau obligate să ingereze alcool şi pastile de diazepam, victimele erau îngropate de vii sau aruncate în canalul Dunăre – Marea Neagră.

Două cadavre au fost găsite în curtea unei locuinţe din comuna  Cerchezu, sat Măgura judeţul Constanţa, fiind îngropate la o adâncime de aproximativ 2,5 metri, deasupra lor fiind turnat un strat de piatră şi beton. La data de 11 ianuarie a fost descoperit  cadavrul unei alte victime, ucisă prin aplicarea mai multor lovituri cu ciocanul în cap,  cadavrul fiind apoi aruncat în Canalul Dunăre – Marea Neagră. Cea de a patra victimă  a fost ucisă în luna septembrie 2006, fiind aruncată de pe podul Cernavodă în Dunăre.Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s