Laura Vass in exclusivitate, la “Povestiri adevarate”


Zvonurile si speculatiile mai pot oare continua? Unde e Laura Vass?
S-a auzit ca artista ar fi murit intr-un accident de masina. Apoi, ca de fapt ar fi fost arestata in Anglia, pentru trafic de droguri. Pe internet circula zvonuri care mai de care mai bizare. Ca ar fi ba in Vaslui, ba in Canada, ba … chiar in Sri Lanka!
Fanii sunt ingrijorati de disparitia misterioasa a artistei! Dupa ce Dan Bursuc a vorbit in exclusivitate, la “Povestiri adevarate”, despre bizara disparitie a artistei, au aparut noi barfe. Fanii cantereti au urmarit cu sufletul la gura aceasta poveste si au continuat sa lanseze tot felul de zvonuri. Unii sunt siguri ca Laura Vass traieste si ca se afla bine-merci la Londra.
Laura Vass a venit in studioul emisiunii „Povestiri adevarate, de la Acasa tv si a vorbit despre asa-zisa disparitie.Toate zvonurile legate de disparitia sau moartea ei i s-au parut foarte ciudate, dar nu e prima data cand apar astfel de barfe legate de ea. Ea a venit cu un nou look, cu parul saten inchis, de lungiume medie. si sustine ca Dan Bursuc a avut dreptate: ea a pus mereu dragostea pe primul loc, ca a fost intr-adevar la Londra, unde are multe rude, stabilite acolo de peste 15 ani si a facut declaratii incendiare.
Laura spune ca nu s-a pus niciodata problema de a avea o relatie cu Dan Bursuc, asa cum s-a spus. In casa lui a fost mereu tratata ca un copil al familiei.
A fost intr-adevar, un scandal, legat de fosta iubita a actualului ei partener (Daniel cu vioara ex component “Formatia de Aur”).
Dan Bursuc spune ca Laura Vass a imprimat piesele din filmul „Poveste de cartier, dar nu a mai putut juca, rolul principal feminin fiind interpretat de Monica Merisan, castigatoarea multor festivaluri si concursuri muzicale din Romania.
Sorinel Copilu de Aur spune ca s-a inteles foarte bine cu Laura Vass si au fost mereu prieteni, au imprimat cateva piese impreuna, dar nu au format niciodata un cuplu.


Advertisements

One comment on “Laura Vass in exclusivitate, la “Povestiri adevarate”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s